Un camí cap a circularitat

LOOP Disseny Documental

«LOOP DISSENY, un camí cap a circularitat» és un documental que promou la recuperació de la fusta i de la mineria industrial i urbana.

El documental dona veu a professionals experts en àmbits diferents, des de la investigació, el disseny industrial, l’arquitectura, la producció i els materials. Una recopilació d’opinions adquirides des del coneixement, des de l’experiència professional i personal al més alt nivell. Perspectives diferents que, unides i compartides, es transformen en l’esperança de transitar un camí en comunitat que contribueixi a fer productes més sostenibles i respectuosos amb el territori, amb el nostre entorn.

El documental, que ha estat comissariat i coordinat per l’IDI i dirigit per Sepúlveda Brothers, recull els testimonis de persones que volen emprendre un camí de canvi davant els reptes i desafiaments que com a societat tenim tant a escala local com global, compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca i la Fundació AEDIFICAT.

 

LOOP Disseny Documental