Exposició

LOOP DISSENY I CIRCULARITAT és una mostra que se celebra a Mallorca l’última setmana de maig de 2022, les protagonistes de la qual són dues matèries primeres locals: la fusta de les pinedes de Mallorca i els residus sòlids generats per la producció i per la ciutat mateixa. LOOP és barreja i unió de diferents disciplines: és matèria primera, és coneixement, és investigació, és disseny, és comunitat, és innovació, és producció.

LOOP és repensar la relació que tenim amb l’entorn. LOOP exhibeix la sensibilitat de dissenyadors, arquitectes, investigadors i productors per trobar la manera d’integrar activitats productives constants minimitzant l’impacte ambiental. La transformació, la reutilització i la proximitat seran les protagonistes de set dies d’exposició a ABA ART LAB des del 25 de maig a l’1 de juny, a Palma i Manacor.

Exposició

Morter higroscòpic
Projecte Amarar i Edicions La Pecera
Jean Marie del Moral
Laura Van Severen
Ricardo Cases
Jaume Reus

Dies: del 25 de maig a l‘1 de juny
Lloc: Aba Art Lab
De 12.00h a 20.00h

Plaça Porta de Santa Catalina 21b
07012 Palma de Mallorca

LOOP és un projecte de l’Institut d´Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), que en aquesta edició compta amb la col·laboració d’ABA ART LAB, del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca i de la Fundació Aedificat, i amb la participació del Grup de Construccions Arquitectòniques i Enginyeria d’Edificació de la UIB-FUEIB (Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears), el Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl (GOIB) i el CEFOR (Centre Forestal de les Illes Balears).