Tecnologies de fabricació digital per crear objectes dels residus plàstics.

ReThink Ibiza Design

ReThink Ibiza Design proposa una nova manera de pensar materials i solucions per a reformes i decoracions d’interiors.

El projecte neix a Eivissa el 2018 de l’experiència internacional d’un grup de professionals del sector que comparteixen la visió d’integrar les tecnologies de fabricació digital amb l’originalitat del que és artesanal.

Apostant per la innovació i sostenibilitat, ofereixen serveis integrals de disseny d’interiors i arquitectura, maquetació 3D i fabriquen, a més, mobles a mida i decoracions personalitzades.

A l’interior de l’estudi hi ha el laboratori de disseny circular i valorització del plàstic, el PlúsTic Lab.

Utilitzen tecnologies de fabricació digital i les màquines de Precious Plastic per crear objectes i art des dels residus plàstics, i impulsar així un consum sostenible i circular.

«[…] el plàstic és un material important i valuós que ocupa un lloc útil en la nostra societat i la nostra economia. No obstant això, la manera en què els plàstics es produeixen i s’utilitzen en l’actualitat és alhora inassequible i insostenible.»

El PlúsTic Lab promou un enfocament participatiu davant la crisi ecològica de la contaminació del plàstic i la missió de ReThink Ibiza Design és sensibilitzar les persones, creant objectes i dissenys inspiradors.